ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ В СУЧАСНІЙ НАУЦІ - Борбич, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються різноманітні наукові підходи до визначення поняття "соціальне виховання".