ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ АКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНО- ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ - Веретенко, Т.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті обґрунтовується необхідність пошуків шляхів вирішення проблеми активізації навчально- пізнавальної діяльності майбутніх педагогів. Пропонується створення сприятливої морально- психологічної атмосфери навчального процесу та втілення новітніх педагогічних технологій.