СПІЛКУВАННЯ ДОРОСЛОГО І ДИТИНИ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ З ПОРУШЕННЯМ ПСИХОЛОГІЧНОГО РОЗВИТКУ - Войчук, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядається значення спілкування в житті людини. Здійснюється спроба оцінити і порівняти ефективність форм спілкування дорослого і дитини з порушеннями психологічного розвитку.