ЗАКОНОМІРНОСТІ ФОРМУВАННЯ ВОКАЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ НАВИЧОК В АКТОРІВ ДРАМАТИЧНОГО ТЕАТРУ НА ЗАНЯТТЯХ З ПОСТАНОВКИ ГОЛОСУ - Гринь, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
Стаття актуальна для розгляду в науковій сфері. Вона торкається наукових і практичних аспектів. У статті наголошується на тому, що під час роботи над голосом актор повинен виходити з розуміння органічної природи народження звуків мовлення. Закони мистецтва слова чітко сформував К.С.Станіславський за допомогою закономірностей музики.