МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ КОНФЛІКТОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА В УМОВАХ МАГІСТРАТУРИ - Козич, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті обґрунтовується модель формування конфліктологічної компетентності соціального педагога в умовах магістратури. Розглянуто поняття "модель", "формування", "формування конфліктологічної компетентності", "педагогічні умови". Виокремлено низку умов ефективного формування конфліктологічної компетентності соціального педагога в умовах магістратури.