ОСОБЛИВОСТІ УЧАСТІ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ В СУСПІЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЕННЯХ - Корпач, Н.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті автор розкриває значення участі підростаючого покоління в суспільних перетвореннях завдяки діяльності в молодіжних організаціях.