КОНТРОЛЬ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ КРЕДИТНО-ТРАНСФЕРНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Лисак, Г.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті проведено порівняльний аналіз деяких наукових категорій, пов’язаних із кредитно- трансферною системою організації навчального процесу та дана коротка характеристика загально- педагогічних аспектів контрольно-оцінювальної діяльності викладачів у ВНЗ.