КЕЙС-МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ САМОСТІЙНОСТІ В НАВЧАННІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - Марцинюк, В.Г. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті викладено основні положення організації навчальної діяльності студентів у контексті використання кейс-технології навчання студентів-менеджерів іноземній мові. Стаття може використовуватися під час створення особистих методик у процесі навчання майбутніх менеджерів іноземним мовам.