КАЗКОТЕРАПІЯ В СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ ПРАКТИЦІ - Філь, О. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
Зміст статті полягає в розкритті загальних рис використання методу казкотерапії в соціально- педагогічній практиці. Автор спирається на систему функцій соціального педагога, враховуючи сучасний контекст використання методу казкотерапії в педагогіці та психології.