ВПЛИВ РІВНЯ СФОРМОВАНОСТІ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ НА УСПІШНІСТЬ СТУДЕНТІВ - Черкасов, С.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядається проблема розвитку інформаційної культури в системі вищої освіти. Проведено експериментальне дослідження впливу рівня сформованості інформаційної культури на навчально- пізнавальну діяльність студентів і за його результатами запропоновані основні напрямки її своєчасного корегування.