АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ - Шеїна, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2008)
У статті розглядаються та аналізуються результати науково-дослідної роботи із соціалізації студентської молоді в умовах студентського самоврядування, зокрема зміни рівнів соціалізації студентської молоді. Представлено різні види соціалізації.