ЧИННИКИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ СТУДЕНТІВ У СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ РОБОТІ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті проаналізовано зарубіжні і вітчизняні навчальні посібники з соціальної роботи, у яких розглядаються чинники дискримінації, а також технології ґендерної рівності в освіті. Досліджено чинники, що детермінують забезпечення ґендерної рівності студентів у соціально-педагогічній роботі. Розглянуто пропозиції щодо забезпечення ґендерної рівності у соціально-педагогічній роботі.