ОСОБИСТІСНІ ПРОФЕСІЙНІ ЦІННОСТІ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО АСПЕКТУ СТУДЕНТІВ - Логвинюк, Н. І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються особистісні професійні цінності як основа формування комунікативно- пізнавального аспекту студентів. У процесі формування комунікативно-пізнавального аспекту значна роль відводиться вивченню ціннісних орієнтацій стосовно філологічної професії, які виступають регуляторами усвідомленої поведінки студента в професійному плані та врахування їх у роботі майбутнього філолога.