ТЕАТРАЛЬНЕ МИСТЕЦТВО ЯК ЗАСІБ ДОСЯГНЕННЯ ПОЗИТИВНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ У ПРОЦЕСІ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ: ТЕОРЕТИЧНИЙ ТА ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТИ - Локарєва, Г.В.; Стадніченко, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглянуті певні історичні питання впливу творів мистецтва на людину та застосування їх у лікувальній практиці, а також сучасний стан цієї проблеми. Представлено досвід реалізації проекту з соціально-психологічної реабілітації засобами театру та окреслені перспективи використання драматерапії.