ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ СТУДЕНТІВ ФІЛОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ВНЗ - Норкіна, Л.Ж.; Соловйова, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються основні принци організації самостійної роботи студентів мовних спеціальностей з урахуванням сучасних вимог до підготовки вчителів іноземної мови. Розглянуто змістовий і технологічний аспекти самостійної роботи, визначено основні види завдань з самостійної роботи за рівнями складності, терміном виконання, за характером опрацювання навчального матеріалу. Представлено систему контролюючих заходів за виконанням студентами самостійної роботи.