ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ РЕЛІГІЙНОЇ ОСВІТИ В МУЛЬТИКУЛЬТУРНІЙ ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ - Полякова, Я.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються тенденції розвитку релігійної освіти у Великій Британії, а саме особливості впровадження релігійної освіти в мультикультурному суспільстві, а також інтерпретативний та діалоговий підходи до вивчення релігії в британських школах.