ОБҐРУНТУВАННЯ ПРИНЦИПІВ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО МЕНЕДЖЕРА ОРГАНІЗАЦІЙ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Пшенична, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються питання дидактичних принципів навчання майбутнього менеджера організацій. На підставі проведеного аналізу виявлені та обґрунтовані специфічні принципи підготовки цих фахівців до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності.