ЗНАЧЕННЯ ПРОБЛЕМНОСТІ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ - Слижук, О.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розглядаються актуальні проблеми сучасної методики літератури – реалізація елементів проблемного навчання для формування комунікативно-мовленнєвих навичок учнів загальноосвітньої школи, розкриваються прийоми й технології їх впровадження в навчально-виховний процес.