ВИКОРИСТАННЯ МУЗИЧНОЇ КАЗКОТЕРАПІЇ В ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Філь, О. В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2009)
У статті розкрито досвід використання музичної казкотерапії в підготовці майбутніх соціальних педагогів в умовах вищого навчального закладу. На основі поєднання методів музико- та казкотерапії автор розробляє робоче визначення поняття «музична казкотерапія». У статті також наводяться конкретні методики роботи зі студентами за допомогою методу музичної казкотерапії.