ФУНКЦІОНАЛЬНО – ПРАГМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ З РОСІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК ІНОЗЕМНОЇ - Гейченко, К.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглядаються різні підходи до визначення основної одиниці навчальної діяльності. Роль основної організаційної, змістовної, функціональної одиниці у ВНЗ виконує навчальне аудиторне заняття: лекція, семінарське і практичне заняття, практикум і лабораторна робота, колоквіум. Автор статті описує та пропонує функціонально - прагматичну модель практичного заняття з російської мови як іноземної.