ПЕДАГОГІЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ У ДИСЦИПЛІНІ “ТЕОРІЯ ТА МЕТОДИКА МУЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ” - Савченко, Р.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розглянуто питання організації та методики виконання самостійної роботи студентами при вивченні дисципліни «Теорія та методика музичного виховання дітей».Визначена її роль у підвищенні мотивації до навчання за майбутньою фаховою діяльністю.Подано рекомендації щодо активізації самостійної роботи, наведено приклади самостійних завдань.