ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ КРИТЕРІЇВ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВЗАЄМОДІЄЮ ВНЗ ІЗ ЗОВНІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ - Малихіна, Я.А. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті проаналізовано критерії ефективності управління взаємодією ВНЗ із зовнішнім середовищем. Визначено специфіку критеріїв, їх кількість і зміст. Розглянуто основні складові критеріїв управління взаємодією ВНЗ із зовнішнім середовищем. Визначено основні показники функціонування критеріїв ефективності управління взаємодією ВНЗ із зовнішнім середовищем.