ОЦІНКА ПОТРЕБ ДИТИНИ ТА ЇЇ СІМ’Ї: СУТНІСТЬ, ЗНАЧЕННЯ, КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ - Петрочко, Ж.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті розкривається сутність оцінки потреб дитини та її сім’ї. Представлено значення впровадження оцінки потреб клієнта на сучасному етапі розвитку соціальної й соціально-педагогічної роботи в Україні. Охарактеризовано теоретичні основи оцінки (теорія прив’язаності, відновлення, концепція сильних сторін).