ОСОБЛИВОСТІ НАБУТТЯ МЕНЕДЖЕРОМ ОСВІТИ ПОЗИТИВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО ІМІДЖУ - Жигірь, В.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Стаття розглядає проблему створення позитивного професійного іміджу менеджера освіти. Розкрито сутність поняття «імідж», проаналізовано особливості «професійного іміджу», розглянуто види іміджу. Обґрунтовано компонентний склад професійного іміджу менеджера освіти. Окреслено ознаки та визначено кроки формування позитивного професійного іміджу менеджера освіти.