ДОСЛІДЖЕННЯ СПРЯМОВАНОСТІ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ НА ПРОВЕДЕННЯ ПРЕЗЕНТАЦІЇ В АКАДЕМІЧНІЙ СФЕРІ - Кандиба, М.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
У статті висвітлено аналіз спрямованості змісту професійної підготовки магістрів на проведення академічної презентації. Виявлена необхідність формування презентаційних умінь, що є важливими і необхідними завданнями процесу професійної підготовки студентів магістрату. Проте, стан справ відносно формування цих умінь під час професійної підготовки магістрантів потребує удосконалення. Формування презентаційних умінь студентів магістрату в процесі професійної підготовки відбувається не на належному рівні, а отже, цей процес потребує удосконалення.