ВПРОВАДЖЕННЯ ТРАДИЦІЙНИХ НАРОДНИХ РЕМЕСЕЛ У ПОЧАТКОВИХ ШКОЛАХ ЧЕРНІГІВЩИНИ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХІХ - ПОЧАТОК ХХ СТ.). - Огієнко, Д.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Впровадження традиційних народних ремесел у початкових школах Чернігівщини (друга половина ХІХ - початок ХХ ст.).