НОВІ ПІДХОДИ ДО ВІДБОРУ ТА СТРУКТУРУВАННЯ ЗМІСТУ ПРАВОЗНАВСТВА У СТАРШІЙ ШКОЛІ - Рябовол, Л.Т. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Нові підходи до відбору та структурування змісту правознавства у старшій школі.