ФОРМУВАННЯ ПСИХОФІЗИЧНОЇ СФЕРИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Гончаренко, Ю.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Формування психофізичної сфери молодших школярів у процесі хореографічної діяльності.