ОСОБЛИВОСТІ НАЦІОНАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ НА ПРИКЛАДІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ" - Титова, Н.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Особливості національного виховання майбутніх учителів технологій на прикладі вивчення дисципліни "Інтелектуальна власність".