ВИЗНАННЯ ДОКУМЕНТІВ ПРО ОСВІТУ ЯК ВАЖЛИВА УМОВА ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МОБІЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ - Лисак, О.Б. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Визнання документів про освіту як важлива умова європейської мобільності студентів.