СТРУКТУРНІ КОМПОНЕНТИ ТА ЗМІСТ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ'Ї - Голованова, Т.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Структурні компоненти та зміст підготовленості соціальних педагогів до організації просвітницької діяльності з попередження насильства в сім'ї.