СУТНІСТЬ ПОЛІКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ, КРИТЕРІЇ ТА РІВНІ ЇЇ СФОРМОВАНОСТІ У МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Гуренко, О.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Сутність полікультурної компетентності, критерії та рівні її сформованості у майбутніх соціальних педагогів.