МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ТА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЇХ РОЗВИТКУ В АВСТРАЛІЙСЬКОМУ СОЮЗІ - Кириченко, С.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Методи виявлення обдарованих дітей та психолого-педагогічні умови їх розвитку в Австралійському Союзі.