СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ТВОРІВ МИСТЕЦТВА - Локарєва, Г.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Соціально-педагогічна реабілітація засобами інформаційної системи творів мистецтва.