ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА ПОДОЛАННЯ НАСИЛЬСТВА В СІМ'Ї - Олексюк, Н.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Теоретико-методичні засади попередження та подолання насильства в сім'ї.