ПРОБЛЕМИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Бєлікова, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Проблеми контролю якості професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови.