ДІАГНОСТИЧНО-ПРОГНОЗУВАЛЬНИЙ ЕТАП ПРОЦЕСУ ВОКАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО АКТОРА - Гринь, Л.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Діагностично-прогнозувальний етап процесу вокальної підготовки майбутнього актора.