ОВОЛОДІННЯ МАЙБУТНІМИ ВЧИТЕЛЯМИ АНГЛОМОВНОЮ КОМПЕТЕНТНІСТЮ У ЧИТАННІ В ПРОЦЕСІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ - Задорожна, І.П. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Оволодіння майбутніми вчителями англомовною компетентністю у читанні в процесі самостійної роботи.