ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ІГРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ - Кокнова, Т.Т. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Процедура проведення навчально-ігрової діяльності як засобу формування професійних якостей у майбутніх перекладачів.