СУЧАСНІ ПІДХОДИ ЩОДО МОДЕРНІЗАЦІЇ УРОКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ СІЛЬСЬКОЇ МАЛОКОПЛЕКТНОЇ ШКОЛИ - Костюк, Ю.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Сучасні підходи щодо модернізації уроків фізичної культури учнів сільської малокоплектної школи.