ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ОСІБ ПОХИЛОГО ВІКУ - Маковецька, Н.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Підготовка майбутніх фахівців у галузі туризму до організації туристичної діяльності осіб похилого віку.