ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОЇ МОТИВАЦІЇ НАВЧАННЯ (НА МАТЕРІАЛІ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ) - Надточій, Н.О. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Психолого-педагогічні умови формування позитивної мотивації навчання (на матеріалі навчання англійської мови).