НАВЧАЛЬНА СИСТЕМА "МАТЕМАТИЧНА СТАТИСТИКА": ОСНОВНІ МОЖЛИВОСТІ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ В ПІДГОТОВЦІ ПСИХОЛОГІВ - Пшенична, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Навчальна система "Математична статистика": основні можливості та ефективність використання в підготовці психологів.