МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ НАВЧАННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Тимощук, О.С. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Методичні аспекти навчання охорони праці майбутніх вчителів технологій.