ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИКЛАДАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ: ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Тимощук, І.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні іноземних мов за професійним спрямуванням: переваги та недоліки.