ВПЛИВ МОВЛЕННЄВОЇ КУЛЬТУРИ НА ПРОФЕСІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ - Чаговець, А.І. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Вплив мовленнєвої культури на професійну діяльність майбутніх вихователів.