КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА РІВНІВ РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОФІЦЕРІВ-ПРИКОРДОННИКІВ - Чернова, С.В. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Критерії, показники та характеристика рівнів розвитку комунікативної компетентності офіцерів-прикордонників.