УПРАВЛІНСЬКА КУЛЬТУРА КЕРІВНИКА В КОНТЕКСТІ ГОТОВНОСТІ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Приходько, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Управлінська культура керівника в контексті готовності до забезпечення моніторингу якості освітньої діяльності загальноосвітнього навчального закладу.