РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ТВОРЧОЇ ГРУПИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЗАПОРІЗЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Андрєєв, А.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Результативність творчої групи навчально-наукової лабораторії енергоефективності та енергозбереження Запорізького національного університету.