ПЕДАГОГІЧНІ ЦІННОСТІ ЯК ОСНОВА ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Александрова, О.Ф.; Александров, В.М. (Педагогічні науки: теорія та практика, 2023)
Педагогічні цінності як основа професійно-педагогічної культури.